Østfyns HK slået i tæt sæsonstart

Camilla Kristensen markerede sig med flere gode scoringsforsøg men kun en enkelt gang gik bolden i nettet
Foto: Pia Brandt Godvin

Østfyns HK slået i tæt sæsonstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Fynsserien, damer, Pulje 1, Østfyns HK - Ollerup/Skerninge G & IF 13-17 (6-8)

Sent på eftermiddagen søndag åbnede Østfyns Håndboldklubs Fynsseriehold sæsonen med en af tilskuerne godkendt kamp mod Ollerup/Skerninge - selvom det efter en ellers nogenlunde ligeværdig kamp blev gæsterne der løb med sejren.

Det var også gæsterne, der scorede kampens første mål efter knap to minutter. Det blev dog hurtigt fulgt op af hjemmeholdets Louise Hermann, som kort efter udlignede på straffekast. Og efter kampens første udvisning, som tilfaldt Østfyns HK, bragte Ollerup/Skerninge sig atter foran på et straffekast, som Heidi Degn Grundsøe i første omgang reddede, men hvor bolden alligevel efterfølgende fandt vej ind i nettet.

Det lykkedes for det godt kæmpende hjemmehold at bringe sig i front, og efter et kvarters tæt spil så det godt ud for de rødklædte spillere med deres 6-4 føring. Men gæsterne gav ikke så let op; trods et par tabte bolde og brændte straffekast fastholdt de deres fokus og udnyttede bl.a. endnu en overtalssituation til at bringe sig foran med 2 mål inden pausen.

Det kneb for hjemmeholdet at følge med Ollerup/Skerninge i starten af anden halvleg. De fik ikke rigtigt fart nok i boldene i afslutningssituationerne, ligesom det også haltede lidt med at komme hurtigt nok hjem. Til gengæld var Heidi Degn Grundsøe flyvende i målet; Hun afværgede mindst 4-5 straffekast og havde klart andel i, at nederlaget trods alt ikke blev så stort. Efter nogle hæsblæsende og spændingsfyldte sidste 5 minutter af kampen, hvor begge hold gav den alt hvad de havde tilbage og nærmest skiftedes til at score med få sekunders mellemrum, afgjorde gæsterne endegyldigt sagen med en scoring på straffekast i 29. minut. Men indsatsen fra Østfyns HK var acceptabel.

Louise Hermann og Christina Nygaard blev hjemmeholdets ”topscorere” med hver tre mål, mens Gitte Kingu Tårnquist og Rikke Knudsen stod for hver to og Karthiga Thangayadikle, Line Stæhr og Camilla Kristensen alle kunne noteres for en enkelt scoring.

Heidi Degn Grundsøe gjorde sit bedste for at holde Ollerup-SKerninges bolde ude af målet
Heidi Degn Grundsøe gjorde sit bedste for at holde Ollerup-SKerninges bolde ude af målet
Foto: Pia Brandt Godvin

Østfyns HK slået i tæt sæsonstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce