Ørbæklunde-koncert som fast tradition


Ørbæklunde-koncert som fast tradition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kultur på Tværs har allerede booket symfoniorkester og slot til 2009

ØRBÆK: Sommerkoncert hvert år med Odense Symfoniorkester suppleret af skiftende, populære solister.

Det er fremtidsdrømmen for foreningen Kultur på Tværs i Ørbæk. Og drømmen er ikke en urealistisk febervildelse. I hvert fald har foreningen allerede sat kryds i kalenderen ud for 20. juni 2009 som dagen for Ørbæklunde koncert nummer to. Og det selv om vi stadig har den første koncert til gode. Den finder jo sted om cirka tre uger - nemlig den 21. juni, hvor symfoniorkestret og solisterne Trine Gadebjerg, Nanna Hovmand og Jesper Lundgaard står klar til at servere en romantisk slotskoncert.

- Det er jo klart, at vi skal opfinde det hele i år, når det er første gang, siger Bent Rasmussen, formand for Kultur på Tværs.

Gave fra Energi Fyn

- Vi håber og tror på en vellykket koncert i år, og så samler vi erfaringer, som vi forhåbentlig kan bruge de kommende år.

På ét punkt er pladsen ved Ørbæklunde allerede indrettet til store koncerter.

Takket være en gave fra Energi Fyns Almene Fond på 75.000 kroner er strømforsyningen bragt i orden, så det fremover blot er at stikke stikkontakten ind - og så er der rigelig med strøm til orkester, forstærker og måske en dag også til en storskærm.

- Jeg var faktisk ikke klar over, hvor meget strøm et symfoniorkester skal bruge, men det er en frygtelig masse, siger Bent Rasmussen.

- Vi havde regnet med at klare problemet med en lejet generator, men det var orkestret ikke meget for - på grund af støjen. En kabelrulle til så kraftig strømforsyning ville blive meget dyr, og derfor er vi glade for, at vi nu har fået problemet løst med en permanent installation takket være gaven fra Energi Fyns Almene Fond.

Bent Rasmussen kan ikke oplyse, hvor mange billetter der er solgt til koncerten den 21. juni. Men der er i hvert fald stadig billetter, der kan købes på Billetnet og Fynsbiletten - det vil sige, at man kan købe billetterne enten på nettet eller på posthuset og i Bladhuset i Nyborg.

Ørbæklunde-koncert som fast tradition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce