Ørbæk-firma løb med erhvervspris

Bag firmaet Runøe og Teil står makkerparret Mikkel Runøe og Martin Teil. Arkivfoto: Niels Andreasen

Ørbæk-firma løb med erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østfyns Erhvervsråd står fortsat uden egentlig formand. Det er nu op til den nye bestyrelse af udpege en afløser for Claus Bo Petersen, der trådte ud sidste år.

Østfyn: Makkerparret Mikkel Runøe og Martin Teil begyndte i 2010 med en gammel Mazda, en trailer og en stor portion snusfornuft. I dag, cirka otte år senere, er tømrer- og konstruktørfirmaet Runøe og Teil med hovedsæde i Ørbæk vokset til at beskæftige mellem 40 og 50 ansatte.

Et imponerende eksempel på engagement og gå-på-mod, som Østfyns Erhvervsråd har valgt at belønne med Erhvervsprisen 2018. Tidligere modtagere af prisen tæller blandt andre Munck Gruppen, Nyborg Strand samt Ørbæk Bryggeri.

Kåringen fandt sted på erhvervsrådets ordinære generalforsamling forleden, hvor der derudover skulle vælges nye ansigter til bestyrelsen. Ud er gået næstformand Kis Østergaard, og ind er kommet tømrermester Frank Egetoft, mens Flemming Larsen er ny suppleant.

Den titel tilhørte tidligere Carsten Kudsk, men han har været en fast del af bestyrelsen, siden daværende formand Claus Bo Petersen forlod bestyrelsen i 2017.

Travlt med andre ting

Dengang vedtog bestyrelsen, at man kunne køre videre uden en egentlig formand frem til den ordinære generalforsamling, men heller ikke her blev der sat navn på en afløser.

- Fra bestyrelsens side har det været vigtigere at sikre, at der var personer, der havde lyst til at bidrage til bestyrelsesarbejdet, forklarer fungerende formand Mathias Ovdal.

Han har ikke ønsket at stille sig til rådighed som ny formand.

- Det handler ikke om Østfyns Erhvervsråd, men om, at jeg har travlt med mange andre ting, forklarer han.

På generalforsamlingen blev man i stedet enig om at overlade det til den nye bestyrelse at udpege en formand. Det sker på et konstituerende møde, som formentlig vil blive afholdt lige efter påskeferien.

Velbesøgte arrangementer

Østfyns Erhvervsråd har i dag knap 180 medlemmer - et tal, der har ligget stabilt gennem en periode. Mathias Ovdal glæder sig samtidig over, at der har været afholdt en række velbesøgte arrangementer i 2017. Omvendt erkender han, at rådet ikke har markeret sig i den politiske debat.

- Det kunne være en opgave for den nye formand, men samtidig skal man huske på, at Østfyns Erhvervsråds fornemste opgave er at samle erhvervslivet i kommunen og give mulighed for, at virksomhederne kan danne netværk og inspirere hinanden. Derudover mødes vi af og til med blandt andre Peter Wagner Mollerup (formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget, red.) og Kenneth Muhs (borgmester, red.). Generelt må man sige, at vi har en kommune, der gør meget for at skabe gode vilkår for erhvervslivet, siger han.

Ørbæk-firma løb med erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce