Ørbæk er e-handelskonger på Østfyn

En postmedarbejder leverer en pakke, en situation der ses oftere i Ørbæk end andre steder i Nyborg Kommune, for i byen i den sydlige ende af kommunen handles der oftest varer på nettet.

Ørbæk er e-handelskonger på Østfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Ørbæk er borgerne ekstra glade for at handle varer på nettet. Nye tal fra Post Nord viser nemlig, at Ørbæk lægger sig forrest som den by i Nyborg Kommune, der modtager flest pakker pr. husstand.

Ørbæk: Nye tal fra Post Nord viser, at Ørbæk lægger sig forrest som den by i Nyborg Kommune, der modtager flest pakker pr. husstand. Hele 8,0 pakker har posten i snit leveret til hver husstand i 5853 Ørbæk i det forgangne år. Til sammenligning modtog borgerne i eksempelvis Ullerslev og Nyborg henholdsvis 7,7 og 6,9 pakker i gennemsnit pr. husstand sidste år.

- Vi kan se, at flere og flere danskere handler på nettet, fordi det er nemt og bekvemt i en travl hverdag. Og de har i den grad taget nethandlen til sig i Ørbæk, hvor vores pakkebude leverer ekstraordinært mange pakker, siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver hos PostNord.

Hurtig levering afgørende

Når danskerne og Ørbæk-borgerne shopper på nettet, er hurtig og fleksibel levering helt afgørende. Det viser PostNords seneste undersøgelse af danskernes e-handel med al tydelighed.

- Tre ud af fire danskere forventer at få deres vare senest to dage efter, de har bestilt den i netbutikken. Og ni ud af 10 selv vil bestemme, hvordan og hvor de får leveret varen. De ønsker for eksempel selv kunne vælge imellem levering til døren, et aftalt sted på bopælen eller på posthuset i supermarkedet, så man kan hente pakken, mens man alligevel er ude og handle, siger Jørgen Fischer.

Danskernes nethandel er de senere år steget med tocifrede rater. Det har blandt andet betydet, at PostNord løbende har åbnet flere hundrede nye posthuse i supermarkeder over hele landet med lange åbningstider. /EXP

Ørbæk er e-handelskonger på Østfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce