Ørbæk Revyen genopstår endnu en gang

Ørbæk Revyen er en meget sejlivet institution i Ørbæk. Her en situation fra revyen 2008.
Foto: Ole friis

Ørbæk Revyen genopstår endnu en gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revyholdet klar med ny forestilling i forbindelse med forårsfest.

Ørbæk: Ørbæk Revyen er en ældgammel institution, der har altid haft det med at forsvinde og så genopstå igen med års mellemrum.

Revytraditionen i Ørbæk er mere end 50 år gammel, og senest var der livstegn i form af en miniudgave af revyen, da Ørbæk Midtpunkt blev indviet i 2013.

Men nu rører revyen på sig igen og er måske endda ved at støve nogle af de kendte figurer som de to arbejdsmænd Åge og Ejner af.

- Vi har haft holdet samlet et par gange, men vi har kun tre numre klar. Resten skriver vi på endnu, siger Poul Bæk, der er en af veteranerne bag revyen.

Revyholdet er ved at være sat: Ud over Poul Bæk er Torben Konradsen, Torben Jørgensen, Kenneth Rejnholt og Merete Bang klar til spidde ørbækkerne i den lokale revy.

- Men holdet er ikke helt på plads - vi er stadig på jagt efter en pige mere, siger Poul Bæk.

Traditionen tro kommer revyen til at cirkle omkring helt lokale emner, og der skulle være nok at tage af fra de seneste tre år. Men et smut ud i den store verden kan heller ikke udelukkes.

Poul Bæk og de andre fra revyen håber, at man fremover kan præsentere en ny revy i hvert fald hvert andet år.

Inden længe kan man købe billet til forårsfesten og revyen på billetnet, og der er allerede lagt informationer op på Ørbæk Midtpunkts og på Ørbæk Borgerforenings hjemmesider.

Det er nemlig de to, der står bag løjerne i marts: Ørbæk Midtpunkts Aktivitetsudvalg står for festen og Borgerforeningen for revyen.

Ørbæk Revyen genopstår endnu en gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce