Oktoberfest-arrangør har tegnet kontrakt med tyrolerband til og med 2020.

Nyborg: Vindinge Boldklub har sikret sig fortsat samarbejde med firmaet Vollstedt Group, der både leverer musik med bandet Top Seven, udsmykning og meget andet til de populære oktoberfester.

Boldblubben har netop afviklet oktoberfest for tredje år i træk i Nyborg Tennishal på Storebæltsvej, og med kontrakten er der sikret ølfest i de næste tre år.

- Det gør vi, fordi det er en succes uden lige, og det giver en pæn indtjening til klubben. Top Seven leverer musikken, som er krumtappen i festen. Jeg vil gå så langt som til at sige, at uden den musik var der ingen fest, siger Claus Johansen, formand for Vindinge Boldklub.

Bag musikken står firmaet Vollstedt Group, som samarbejder med leverandører af øl, mad, udsmykning og andre ting, der er nødvendige for en god oktoberfest. Vindinge Boldklub kan så vælge, hvilke af de tingene den vil købe, og hvilke den selv vil skaffe.

- Vi har for eksempel en aftale med Albani om at levere øllet, og vi har fået wienerschnitzlerne fra Claus Roed (ejer af Roeds Brasserie i Mellemgade, red.), siger Claus Johansen.

Datoerne er også på plads. I 2018 finder festen sted fredag 28. september, i 2019 fredag 27. september, og i 2020 åbner ølhanerne og serveres schnitzlerne fredag 25. september.

- Der bliver ingen ændringer i festen. I år gik det igen over al forventning, og der blev drukket i hvert fald 2500 liter øl, siger Claus Johansen, der kan oplyse, at der til næste års fest allerede er reserveret 768 billetter.

- Alle vores ambassadører har sagt, at de gerne vil have deres bord igen og har bedt om yderligere billetter. Det kan vi ikke, da der allerede er fyldt op, men det vil sige, at der faktisk allerede nu er udsolgt, siger Claus Johansen.

Ikke kun Nyborg er redet med på oktoberfest-bølgen. I Ullerslev har Kasper Willadsen, forpagter af cafeteriaet i Ullerslev Hallerne, i 2017 bragt den populære ølfest til byen, ligesom man i Langå i den sydligste del af kommunen i flere par år har holdt sin egen oktoberfest i byens forsamlingshus.

  • Tim Kildeborg Jensen

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg, hvor jeg også bor. Jeg skriver om det meste, men dækker især områderne skole- og dagtilbud, social og familie samt sundhed og forebyggelse.