Østfyns Sociale Hånd åbner caféen i Nørregade juleaften. Allerede stor interesse.

Nyborg: I år er der ingen grund til at sidde alene hjemme i lejligheden og blive i dårligt humør juleaften.

Foreningen Østfyns Sociale Hånd har besluttet igen at holde jul for folk, der ellers var henvist til at feste med sig selv. Det kommer til at foregå i caféen i Nørregade 35.  

Derfor er formanden Inge Bruun og de andre aktive i foreningen i fuld gang med at skaffe sponsorgaver, så julen kan blive så festlig som mulig for gæsterne. For det skal være rigtig, traditionel juleaften med and, rødkål, risalamande, pakkespil og det hele.

Rygtet om julefesten har allerede bredt sig, og interessen for at være med er stor, oplyser Inge Bruun.

- Da vi sidst holdt juleaften i 2014, var der 35 deltagere i festen. Det var lige voldsomt nok, så i år stopper vi ved 30 gæster, siger Inge Bruun.

Hvis nogen har lyst til at bidrage med stort eller småt, er de velkommen til at henvende sig hos ØSH-folkene. Det kunne være med gaver til deltagerne, småkager og så videre.

At holde jul i ØSH's café er i øvrigt noget af en logistisk udfordring, for der er ikke noget egentligt køkken. Sidst stegte man ænder i medbragte ovne, med det resultat at propperne sprang.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.