Nytårsløbet - som hvert år

Slut året af med en rask løbe- elelr gåtur, lyder opfordringen fra NGIF Gymnastik & Atletik. Arkivfoto

Nytårsløbet - som hvert år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: "Same procedure as every year" - eller oversat til motions-østfynsk: Samme procedure som hvert år, hedder det fra NGIF Gymnastik & Atletik, som igen i år byder på årets sidste motionsløb søndag den 31. december.

Nytårsløbet har start og mål fra Skovparkhallen, hvor startraketten stryger til vejrs klokken 10 og ved braget sender deltagerne ud på ruterne. Det er for løberne fem kilometer gennem Teglværksskoven og parken ved Strandvænget retur til Skovparkhallen. For de mange, der blot vil hygge sig med en gåtur i selskab med familie, venner og andre, er der en rute på 2,5 kilometer. 

Forinden startraketten sendes op, er der mulighed for at være med i opvarmningen. Når man er retur, er klubben vært ved en forfriskning, så man kan skåle godt nytår. Det er gratis at være med, men han man lyst, kan man lægge et beløb i de indsamlingsbøsser, der er på stedet. Pengene går ubeskåret til Foreningen Broen, der støtte sociale udsatte familier med ringe økonomisk formåen, så børn fra de familier kan dyrke idræt. Det sker ved, at foreningen efter ansøgning betaler kontingent eller nødvendigt udstyr til børnene. 

Nytårsløbet - som hvert år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce