Nyt show med kendt stand up-komiker

Der kan blive lidt for enhver smag - præcist hvad kan veksle fra show til show, når Lind P. tager landet rundt med sit talkshow og på turen også dukker op i Nyborg. Pr-foto

Nyt show med kendt stand up-komiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Linda P. runder Nyborg til en aften, hvor alt kan ske.

Nyborg: Stand up-komikeren Linda P. skal senere på året på tour med en fest af et nyt talkshow, og hun runder også Nyborg. Hun kan ses i Bastionen 12. oktober.

Det hedder "Linda P.s. talkshow - med bl.a. talk og show". Det hedder det, fordi Linda P. lægger stor vægt på show med spas og gøgl, som vi kender det fra "Det alt for store Linda P. show", fremgår det af en pressemeddelelse.

Det bliver et show, hvor alt kan ske, og det kræver noget af en vært. Men er der nogen, der kan og tør, er det Linda P.

- Det skal først og fremmest være smadder hyggeligt, siger hun selv om showet, der selv om programmet lyder uplanlagt, kræver en hel del planlægning.

- For det skal også være vildt morsomt, tilføjer Linda P.

Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster - fra komikere til sangere og nettomedarbejdere - får publikum mulighed for at tale med Linda P. under showet. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål til Linda P. Og man må spørge om alt, også det ellers private. Det bliver en aften uden censur, også når Linda P. deler ud fra sin ømme dagbog fra 90-erne.

- Om du så rammer en dag, hvor gæsten er en papegøje, eller hvor Linda P laver nye satiresange, ved man aldrig. Én ting er sikkert - det bliver interessant, hylende morsomt og - kort og godt - en fest! Intet mindre loves det i pressemeddelelsen.

Selv om der er mere end et halvt år til, er billetsalget allerede i gang. /EXP

Nyt show med kendt stand up-komiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce