Nyt pres for højere broer ved Nyborg


Nyt pres for højere broer ved Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Keld Clément, Østervoldgade, er endnu en gang røget i blækhuset og har skrevet til trafikminister Flemming Hansen (K) for at få hævet de tre lave motorvejsbroer ved Nyborg.

Som beboer i Østervoldgade er det kun Voldgraven, der skiller Keld Clément fra den i øjeblikket lukkede Havnegade. Men da den var tilgængelig for trafik, havde han frit udsyn til gaden og kunne se, hvor mange tunge lastbiler, der benyttede den.

Det fik ham på banen allerede i 2001, da han i forbindelse med debatten om kommuneplanen opfordrede lokalpolitikerne til at være mere insisterende over for de statslige vejmyndigheder for at få hævet broerne.

Da der ikke skete noget i sagen, skrev han til trafikministeren i 2003, og det skete få dage før, at borgmester Jørn Terndrup og kommunaldirektør Lars Svenningsen gjorde det samme.

I december sidste år var det kommunen, der var hurtigst på aftrækkeren og gjorde dermed alvor af beslutningen om at skrive endnu en gang til Flemming Hansen for få broerne hævet.

Trafikmængden øges

Terndrup og Svenningsen gør som tidligere omtalt opmærksom på, at en nedsættelse af brotaksterne vil øge trafikken på motorvejen - og dermed sendes endnu flere tunge lastbiler gennem byen samtidig med, at beboerne langs motorvejen bliver endnu mere plaget af støj.

Keld Clément bruger samme argumenter, og han foreslår, at den midlertidige omkørsel via motorvejs-frakørslen ved Hjulbyvej gøres permanent, så biler mod Svendborg ledes uden om Nyborg.

Nyt pres for højere broer ved Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce