Nyt havnebyggeri på trapperne

Det går hurtigt med udviklingen af færgehavnen i Nyborg - så hurtigt at vores flyvende fotograf slet ikke kan følge med. Dette billede er taget i marts 2017, og i mellemtiden er Seniorbofællesskabet Færgelejet skudt op og to andre byggerier er langt fremme. Nu er endnu et byggeri i støbeskeen. Arkivfoto.

Nyt havnebyggeri på trapperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne er orienteret om et nyt byggeprojekt på DSB-området i Nyborg. Foreløbig er det ikke offentliggjort.

Nyborg: Den gamle færgehavn i Nyborg er et virvar af kraner og lastbiler for tiden. To byggerier er godt i gang, men der er tilsyneladende mere på vej.

I hvert fald blev politikerne i Teknik- og Miljøudvalget mandag orienteret af arkitekter om tankerne bag et nyt projekt, og bagefter havde udvalget en drøftelse af projektet. Det skete på den lukkede del af udvalgets møde.

- Hvem der vil bygge og hvad, de vil bygge, bliver ikke offentliggjort nu, siger vicekommunaldirektør Søren Møllegaard, der oplyser at det pågældende firma ikke har forhandlet færdigt med DSB, der jo ejer det meste af jorden i færgehavnen.

De to byggerier, der er i gang nu, er Pædagogernes Pension, der bygger 65 lejligheder på Midtermolen og HD Ejendomme, der bygger færdigt på Dampskibsmolen. Her kommer der 51 nye lejelejligheder.

Nyt havnebyggeri på trapperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce