Nyt gadenavn i Nyborg: Østerøvænget

Sporet, der ses nederst i billedet, er en del af det område, der nu skal hedde Østerøvænget. Foto: John Fredy.

Nyt gadenavn i Nyborg: Østerøvænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhuse ved Østerøvej får ny adresse. Nu ligger de på Østerøvænget.

Nyborg: Fremover skulle det være nemmere for pakke-bude og andre at finde frem til beboerne i sommerhusene ved Østerøvej i Nyborg. Sommerhusene har nemlig ikke længere adresse på Østerøvej, men på Østerøvænget.

Det handler om en strækning, hvor husene øst for Østerøvej ligger i to rækker: En række ud mod vejen og en række ud mod stranden. Problemet har været, at hver andet husnummer (de ulige husnumre) ligger i husrækken mod Østerøvej, og hver andet husnummer ligger i strandrækken. Nogle af sommerhusejerne i strandrækken har haft problemer med, at budfirmaer og lignende ikke har kunne finde frem og derfor blevet i tvivl, om redningstjenesterne vil få samme problemer, hedder det i sagsfremstillingen til politikerne.

Det nye navn gælder adgangsvejen fra Østerøvej mellem nummer 79 og 83 ned til sommerhusene og køresporene på stranden foran sommerhusene på strækningen mellem Hotel Storebælt og Østerøvej 51.

I byrådet gav sagen ingen debat, men flere husejere, der har været hørt forud for politikernes beslutning, forstår ikke, hvordan pakkebude og andre kan få problemer med at finde en bestemt adresse, når alle bruger gps til at komme frem.

Nyt gadenavn i Nyborg: Østerøvænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce