Nyt broløb - ja tak

De frivillige havde en travl, men også indbringende dag under broløbet i maj i år.
Foto: Jørgen Hansen

Nyt broløb - ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Et broløb mere, det er de mange hundrede frivillige hjælpere klar til.

Det fremgik af det eftermøde, som Nyborg Idræts Samvirke har holdt for de frivillige foreningsfolk, som var med til at afvikle Broløbet 2008 den 31. maj i år.

- Alle stiller gerne op igen. Bare det ikke lige bliver næste år. For alle var på mødet også enige om, at broløbet skal være noget særligt, så det skal arrangeres med nogle års mellemrum, siger Peter Johansen, formand for Nyborg Idræts Samvirke.

Ikke alle regninger er endnu betalt, men overskuddet af broløbet ventes at blive 1,5 millioner kroner, som deles mellem Nyborg Idræts Samvirke og Korsør Motion og Atletik.

De 676 frivillige hjælpere fra de østfynske foreninger har hver kunnet hævet 600 kroner til deres respektive foreningskasser. Hovedentreprenørerne ved broløbet, NGIF Gymnastik og Atletik og NGIF Koncertudvalg, får tilsammen omkring 200.000 kroner, oplyser NGIF's løbsgeneral, Carl Haals .

Idrætssamvirket får 150.000 kroner, som sammen med de 135.000 kroner fra løbet for tre år er sat til at trække rentepenge. De er tænkt brugt som støtte til nye tiltag i idrætslivet på Østfyn. Det er endnu ikke besluttet, hvornår første uddeling finder sted.

Nyt broløb - ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce