Nye toner: Præstegård i Flødstrup revurderes

Det er i kølvandet på borgermødet 15. maj, at menighedsrådet nu lægger op til en ny undersøgelse af præstegården. Foto: Kasper Riggelsen.

Nye toner: Præstegård i Flødstrup revurderes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I en revurderet dagsorden lægger menighedsrådet op til, at man skal udarbejde en detaljeret plan over omkostningerne ved en eventuel renovering af præstegården.

FLØDSTRUP/ULLERSLEV: Hvad koster det egentlig at renovere præstegården i Flødstrup?

Dét spørgsmål søger menighedsrådet i Flødstrup og Ullerslev svar på.

Således ligner det, at menighedsrådet har valgt at lytte til den gruppe af borgere, som ved det stort anlagte borgermøde på netop præstegården 15. maj udtrykte deres tvivl omkring præstegårdens reelle beskaffenhed.

I hvert fald kan man på menighedsrådets hjemmeside nu læse en revurderet dagsorden til det kommende menighedsrådsmøde onsdag 29. maj.

Af den nye dagsordenen fremgår det, at menighedsrådet vil fremsætte et forslag, som har til hensigt at udarbejde et detaljeret projekt, der skal kortlægge en renovering af præstegården i Flødstrup, som senere skal bruges i en eventuel revurdering.

Dermed ligner det, at en dør står på klem for præstegården i Flødstrup.

Det til trods for et flertal i menighedsrådet i april besluttede, at man ville sælge præstegården i Flødstrup for i stedet at bygge en ny bolig i Ullerslev, efter at den nu pensionerede præst Søren Holm fraflyttede præstegården for to år siden.

Tidligere formand er tilfreds

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra formand Mikael Hoffmann Nielsen, som for godt to uger siden i et længere skriv på Facebook meddelte, at man fra menighedsrådets side ikke ønskede at kommentere sagen yderligere i medierne.

Avisen har dog snakket med tidligere formand Niels Uffe Jørgensen.

- Jeg kendte faktisk ikke til, at formanden havde fremsat dette forslag i dagsordenen. Men det glæder mig, at man igen tager en eventuel renovering af præstegården op, fortæller nu menige medlem af menighedsrådet Niels Uffe Jørgensen.

Niels Uffe Jørgensen har aldrig lagt skjul på, at han helst så præsten fortsat skulle bo i Flødstrup. Niels Uffe Jørgensen håber da også, at en eventuel revurdering af præstegården kan ændre dens skæbne.

- Jeg håber, at vi kan få præstegården renoveret for de penge, vi har til rådighed og dermed beholde præsten i Flødstrup.

Værd at bemærke er det dog, at dagsordenens sidste punkt hedder "status på byggeprojekt", hvilket antyder, at man fra menighedsrådets side fortsat arbejder på en ny bolig i Ullerslev.

Det kommende menighedsrådsmøde vil finde sted onsdag 29. maj klokken 18.30 på Dalgaard i Ullerslev.

Nye toner: Præstegård i Flødstrup revurderes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce