Nyborg: Det vrimler frem med nye hurtig-ladere til elbiler i Nyborg for tiden. Senest har firmaet Clever annonceret, at man vil opstille to nye standere på Vesterhavnen.

I forvejen driver Clever en hurtiglader på Knudshoved, og kort før nytår åbnede energiselskabet E.ON en ny ladestation ved Statoil på Storebæltsvej i Nyborg. Clevers standerne tilbyder hurtigopladning med 22 kW til alle moderne elbiler, og de kan lade fire elbiler op ad gangen.

- Byen er nu en af de byer på Østfyn, der er allerbedst dækket ind med hurtigopladning til elbiler. Det betyder, at Nyborg fremover sandsynligvis vil være et vigtigt stop på rejsen for elbilister, der krydser Fyn, lyder det fra selskabets administrerende direktør Casper Kirketerp-Møller i en pressemeddelelse.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.