Nyborg: Borgmester Erik Christensen er indlagt på Odense Universitets Hospital, efter han har haft en mindre blodprop i hjertet.

På hospitalet har fået en såkaldt ballonudvidelse i en af kranspulsårerne og har det nu ifølge kommunaldirektør Lars Svenningsen efter omstændighederne godt.

- Jeg har snakket med Erik i dag (lørdag, red.), og han har det godt, siger Lars Svenningsen.

- Han regner med at komme hjem fra hospitalet tirsdag, og så skal han nok slappe af i 14 dage, inden han kommer tilbage på arbejdet igen.

Erik Christensen blev indlagt fredag, efter han havde haft smerter i brystet gennem flere dage.

Borgmesteren har tidligere på ugen fortalt, at han har haft en meget travl periode med arbejde fra tidligt morgen til sen aften gennem mange dage.

Så sent som torsdag aften var borgmesteren i gang. Han talte ved det traditionelle arrangement store bededags aften på Nyborg Vold.

Lars Svenningsen vil nu bruge de næste par dage til at få styr på borgmesterens kalender, og finde ud af, hvordan han kan erstattes de kommende uger.

Erik Christensen er 55 år gammel.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.

Mere om emnet

Se alle
Sygdomsramt borgmester skal ikke erstattes

Sygdomsramt borgmester skal ikke erstattes