Borgmester Kenneth Muhs (V) har lørdag aftalt med politidirektør Kit Claudi Grøn-Lassen, at Fyns Politis ledelse stiller sig til rådighed for Nyborg Byråd for at orientere om politidækningen af Østfyn.

Nyborg: Fyns Politis direktør Kit Claudi Grøn-Lassen er klar til at møde op i Nyborg Byråd for at redegøre for episoden ved Open By Night i fredags, hvor det tog op mod en time, inden en patrulje nåede frem for at tage vare på tumult i Vægtergade, hvor en civil anholdelse pacificerede den uregerlige mand.

Det oplyser borgmester Kenneth Muhs (V), der efter den aktuelle situation straks har aftalt med politidirektøren at mødes med byrådet, så politikerne ud over en orientering kan stille spørgsmål til politiledelsen.

- Det er ikke godt nok, slet ikke, at der i fredags skulle gå så lang tid. Politidirektøren har sagt, at det skyldes en menneskelig fejl. Jeg finder det vigtigt, at politiledelsen mødes med byrådet til en generel orientering, og det har politidirektøren sagt ja til, siger Kenneth Muhs.

Mødet mellem byråd og politiledelse venter Kenneth Muhs kan ske i løbet af august. Første ordinære byrådsmøde er den 29. august, men borgmesteren kan indkalde rådet ekstraordinært, hvis han finder anledning til det.

Om det sker, kan han ikke sige nu, men alle byrådsmedlemmer skal have mulighed for at kunne møde op. Derfor må det ifølge borgmesteren vente, til feriesæsonen er slut i løbet af august.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.

Mere om emnet

Se alle
4
Vibeke Ejlertsen til møde hos politiet

Vibeke Ejlertsen til møde hos politiet

12
Nyborgs viceborgmester klager over Fyns Politi

Nyborgs viceborgmester klager over Fyns Politi

18
Politidirektør til Nyborgs borgmester: En klar fejl

Politidirektør til Nyborgs borgmester: En klar fejl