Nyborgs asfalt klar til finale i etapeløb

Som en del af afslutningen, vil alle deltagere blive tilbudt et glas ?bobler? og et stykke kransekage som afslutning på sæson nummer 10 med Stiftens Etape LØB. Privatfoto.

Nyborgs asfalt klar til finale i etapeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10. udgave af Stiftens etapeløb afsluttes i Nyborg på en klassisk 10 kilometer rute. Det sker søndag 25. marts, og alle kan deltage.

Nyborg: Stiftens Etape Løb runder sin 10. sæson af i Nyborg. Det sker, når startskuddet lyder søndag klokken 11 fra Nyborg Idræts- og Fritidscenter. De nye atletikfaciliteter danner rammen om afslutningen på det fynske etapeløb, som hen over vinteren er afviklet med etaper i henholdsvis Odense, Faaborg, Assens og Bogense.

Også i år omfatter arrangementet et børneløb på 2000 meter, der løbes over fem runder på atletikbanen med start klokken 10.30. Den femte og sidste etape på 10 kilometer skydes i gang klokken 11, når borgmester Kenneth Muhs (V) fyrer startpistolen af.

Ruten går fra Nyborg Idræts- & Fritidscenter langs Storebælt til Teglværksskoven, hvor deltagerne skal ud på en lille rundtur, inden turen går tilbage til udgangspunktet ad samme rute - nu med udsigt til Storebæltsbroen.

Præmieoverrækkelse i hallen

- En simpel, god og hurtig rute, med en flot udsigt. Det eneste, løberne skal være opmærksomme på, er, at start og mål ligger lidt forskudt inde på stadion. Målstregen ligger en halv runde efter startstedet, som er pakket væk, inden løberne når tilbage til stadion, siger løbsdirektør Torben Simonsen.

Med et ruteforløb på Østerøvej, Christianlundsvej, Strandalléen, og gennem Teglværksskoven og tilbage igen til Nyborg Idræts- & Fritidscenter håber arrangørerne, at bilister i tidsrummet 11-12.15 viser hensyn.

Efter løbet samles deltagerne i hallen, hvor der er præmieoverrækkelse. Her uddeles præmier til de tre hurtigste mænd og kvinder. Etapen i Nyborg er den sidste i sæsonen, og derfor bliver den samlede vinder også kåret både på herre- og kvindesiden./EXP

Nyborgs asfalt klar til finale i etapeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce