Nyborgs ældste motionscenter: Her er ingen rockere

Mehdi Hooshmand bruger mange timer i centret hver dag. Han er tidligere DM-vinder i Bodybuilding og har været landstræner i thaiboksning. Han tilrettelægger programmer til medlemmerne. Foto: Sophie Lysholt Hansen

Nyborgs ældste motionscenter: Her er ingen rockere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Motion døjer med dårligt ry og få medlemmer, og byens ældste motionscenter kan kun lige holde maskinerne kørende.

Nyborg: Nyborg Motion har i mange år lidt under et dårligt ry, og det har været svært at finde nye medlemmer til centeret i kælderen under det tidligere Hotel Nyborg i Vestervoldgade. Nu er det så slemt, at der kun lige bliver betalt husleje.

- Vi mangler medlemmer. Flere af dem, vi har eller har haft, er skiftet til Fitness World, og der er også nogen, der ikke kommer herned, fordi de har hørt dårligt om os, forklarer Rameesh Sambanther, der er kasserer og daglig leder i centeret.

Nyborg Motion er byens ældste motionscenter og har ligget i en kælder på Vestervoldgade siden 1983, da lokalerne i sin tid blev omdannet fra diskotek.

Siden er der ikke sket meget. Omgivelserne er slidte, og maskinerne er gamle, men det er ikke afgørende, mener Mehdi Hooshmand, der er personlig træner og medlem af motionscentret.

- Vores faciliteter er rimelig old school, og Fitness World ser anderledes ud, men vi kan tilbyde træningsprogrammer, kostvejledning og ro til at træne.

- Nogle af vores maskiner er faktisk helt tilbage fra 1983, tilføjer Rameesh Sambanther og peger på de røde maskiner rundt omkring i kælderen.

Kan det være derfor, det er så svært at få medlemmer?

- Ja, nikker kasseren.

- Men vi kan ikke købe nye maskiner, før vi får flere medlemmer.

Rocker-ry

Motionscentret har i en del år haft ry for at være et sted for rockere og andet ubehageligt selskab. Sådan er det slet ikke, understreger Rameesh Sambanther, der til dagligt sidder i Nyborg Byråd for Socialdemokratiet.

- Der er ikke nogen rockere her. Folk tror det, men der kommer vvs-mænd, lærere, malere, økonomer og alt muligt. Så er vi åbenbart alle sammen rockere, siger han og griner.

- Engang var der store drenge hernede - rigtig store drenge. Og der var da også kanyler og stoffer, men sådan er det ikke mere. Tværtimod er det her min familie og mit andet hjem, tilføjer Mehdi Hooshmand, der bruger mange timer om dagen på selv at træne og at træne andre.

I 2017 havde centret 93 medlemmer. Lige nu er tallet nogenlunde det samme, men det skal meget gerne stige, forklarer Rameesh Sambanther.

- Kommer vi under 50 aktive medlemmer, kan vi ikke betale vores regninger. Så er vi nødt til at lukke eller finde ud af, om medlemmerne vil spytte flere penge i.

Nyborgs ældste motionscenter: Her er ingen rockere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce