Nyborgs Mr. Broløb

Carl Haals er chef for selve løbsruten ved Broløbet 2008 næste lørdag. Han er lige vendt hjem fra maraton på Den Kinesiske Mur.
Foto: Yilmaz Polat

Nyborgs Mr. Broløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Den ene af de to store motorer, der får Broløbet 2008 næste lørdag til at køre rundt, er løbsleder Carl Haals.

Han lægger ikke skjul på, at det har været et kæmpe arbejde at forberede løbet.

- Det startede helt tilbage i december 2006. Vi mente, at 2008 ville være et godt år at arrangere broløb, for da er det jo 10 år siden, at broen blev indviet, forklarer løbslederen.

Stort arbejde

Carl Haals er selv tidligere løber og har arrangeret mange løb førhen. Nu arbejder han ikke længere, men alligevel har han den seneste tid brugt næsten 37 timer om ugen på at arrangere Broløbet.

Han har blandt andet stået for koordinering af parkeringsvagter, busdrift, depotlagrene på løbsruten og at få planlagt ruten fra start til slut og indgå aftaler med blandt andet DSB og Nyborg Lynfrost om, at løberne kan løbe hen over deres grund for at lette trafikken i Nyborg by.

Elsker løb

Men når Carl Haals ikke arrangerer broløb, er han alligevel ofte på sidelinjen, når der arrangeres store løb rundt om i verden.

Forrige lørdag var han i Kina, hvor "Great Wall Marathon"blev afviklet.

Her kunne løbere vælge mellem fem eller ti kilometer, en halv maraton eller en hel maraton, da de løb på Den Kinesiske Mur.

Carl Haals var med til at måle løbernes tider, da han satte de systemer op, der registrerede chippene, som løberne havde på skoen.

- Men det, jeg glæder mig mest til på lørdag, er, at det hele er overstået, griner han.

Nyborgs Mr. Broløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce