Danmarks 10 bedste holdkammerater er indstillet til Fidusbamsen 2017 samt 100.000 kroner. Håndboldspilleren Anton Seiersen fra Nyborg er én af kandidaterne.

Nyborg: Jagten på at finde Danmarks bedste holdkammerat er gået ind i sin afgørende fase. Anton Seiersen, der spiller på U14-holdet i Nyborg GIF Håndbold, er med i opløbet som én af 10 kandidater til den eftertragtede titel og vinder af Fidusbamsen 2017.

Efter en periode med mulighed for at indstille kandidater har Danmarks Idræts-Forbund nu kogt de cirka 200 ansøgere ned til ti kandidater, som stadig har chancen for at blive Danmarks bedste holdkammerat. Med titlen følger 100.000 kr. fra Nordea-Fonden. Pengene er øremærket til en sportsrejse for Årets Holdkammerat i selskab med resten af holdet eller træningsgruppen.

Håndboldspilleren Anton Seiersen venter i spænding. For lige om lidt - mandag 11. december - udvælges de tre finalister, som inviteres med på scenen i Boxen i Herning. Det sker til den store sportsgalla som kører live på tv, lørdag 6. januar. Alle 10 kandidater kan dog se frem til at blive inviteret med til showet i Herning.

DIF og Nordea-fondens Fidusbamse gives til en ung idrætsudøver mellem 12 og 19 år fra en af DIF's idrætsforeninger, som med sine handlinger og holdninger er en rigtig god holdkammerat./EXP