Nyborgenser har tilstået at have forvoldt marskandisers død


Nyborgenser har tilstået at have forvoldt marskandisers død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Den 38-årige nyborgenser, der blev anholdt den 1. april i år og sigtet for drabet på den 60-årige marskandiser Jørgen Bøgeskov fra Amager, har nu tilstået at have forvoldt marskandiserens død under et besøg den 3. marts i år.

Det oplyser kriminalinspektør Ole Dahl, Københavns Politi, og han føjer til, at varetægtsfængslingen netop er blevet forlænget endnu en gang. Ole Dahl: - Vi er endnu ikke færdig med efterforskningen. Der mangler stadig nogle detaljer, og jeg tror ikke, at sagen kommer for retten før næste år - eller i bedste fald sidst på året. Inden det københavnske kriminalpoliti afleverer en indstilling til statsadvokaten, skal den 38-årige fremstilles nok en gang i retten, og da strafferammen for drab er på mere end fire år, skal sagen for et nævningeting. Vidne så den sigtede Fængslingen af den 38-årige nyborgenser kom efter længere tids mistanke mod ham. Et vidne har således fortalt politiet, at han så den sigtede, og at han hørte marskandiseren sige: - Jeg kommer om lidt. Gå hen til kælderdøren. Naboer til marskandiseren har desuden gjort politiet opmærksom på nyborgenseren, ligesom politiet har fundet flere spor på den dræbtes bopæl, som peger i retning af den drabssigtede. Marskandiseren drev en omfattende handel med forskellige brugte ting, men gjorde det især i køb og salg af emblemer, medaljer og våben fra 1. og 2. Verdenskrig. Det er effekter, som den 38-årige nyborgenser også interesserer sig for, og han har derfor flere gange handlet med den sjællandske marskandiser. Efter nyborgenserens besøg hos marskandiseren den 3. marts gik der lang tid, inden han blev fundet. Det blev han af en lejer i Jørgen Bøgeskovs ejendom. Han fandt ham dræbt i husets kælder et par uger efter. Langt synderegister

Den 38-årige har et langt synderegister, og han er blandt andet dømt for indbrud, vold, hærværk, bedrageri, hæleri og trusler.

Nyborgenser har tilstået at have forvoldt marskandisers død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce