Nyborg-skole vil på skærmen

Eleverne på Birkhovedskolen i Nyborg vil hjælpe hjemløse børn gennem Danmarks Indsamlingen, der finder sted lørdag 3. februar. I en emneuge op til vil eleverne forsøge at tjene penge nok til at få skolens navn på skærmen under showet; det kræver en donation på mindst 10.000 kroner. Hjælpen kommer blandt andet 10-årige Mohamed og fireårige Madior fra Vestafrika til gode. Foto: Danmarks Indsamlingen/Jordi Matas

Nyborg-skole vil på skærmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever og lærere har sat sig som mål at få Birkhovedskolens navn på tv-skærmen, når det store velgørenhedsshow Danmarks Indsamling finder sted.

Nyborg: Elever og lærere på Birkhovedskolen i Nyborg har sat sig et ambitiøst mål om at få skolens navn på skærmen, når den store velgørenhedsbegivenhed Danmarks Indsamling finder sted.

- Det er vores håb, at der indsamles mindst 10.000 kroner, således at vores navn figurerer under tv-showet, skriver lærerne i en orientering til forældrene om den emneuge, der begynder mandag 29. januar.

De 10.000 kroner skal skolens 485 elever tjene i emneugen.

I den forgangne uge har skolen indsamlet aflagt tøj samt garn- og stofrester, som eleverne skal i grupper på tværs af årgangene skal fremstille ting af. Når emneugen på torsdag kulminerer med et stort show for elever og forældre i Tennishallen, skal produkterne sælges i boder, og der afholdes også auktion over ting og sager, som elevernes familier har doneret.

Om hvorfor Birkhovedskolen involverer sig i Danmarks Indsamlingen, lyder det:

- Fordi vi synes, at det er en god anledning til at styrke fællesskabet på skolen med en fælles emneuge, hvor eleverne på tværs af deres aldre og klasser arbejder for et humanitært projekt, og fordi hele Danmark hjælper til, skriver skolen, der oplyser, at pengene går ubeskåret til Danmarks Indsamlingen, der finder sted lørdag 3. februar.

Danmarks Indsamling organiseres hvert år af 12 humanitære organisationer i samarbejde med DR, og pengene går i år til hjemløse børn i nogle af verdens fattigste lande.

Nyborg-skole vil på skærmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce