Nyborg skal igen rocke med TV2 Charlie

Det blev en rockfestlig dag på Torvet i Nybrog, da TV 2 Charlie optog til programserien Rockshow med Anders Blichfeldt som konferencier. Nu vender Rockshow tilbage til Nyborg i juni. Foto: Stephen Freiheit, TV2.

Nyborg skal igen rocke med TV2 Charlie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 9. juni kan nyborgensere med lyst til gratis rock på Torvet godt skrive i kalenderen. TV2 Charlies Rockshow vender tilbage til Nyborg med optagelser til næste omgang i serien.

Nyborg: Den 9. juni genlyder Nyborgs centrum af rock. Og rockelskere kan se frem til det meste af en lørdags gratis rockoplevelse på Torvet.

Den dag stiller TV2 Charlie igen med optagelser til to af koncerterne i den næste udsendelsesrække i serien Rockshow.

Da produktionsselskabet STC for tv-kanalen den 10. juni 2017 havde debut på Torvet i Nyborg med optagelser til den første Rockshow-serie, blev det en kæmpe succes - både musikalsk og publikumsmæssigt.

Mens lydprøverne kørte det meste af dagen, var Torvet fyldt med glade rockelskere, da konferencier Anders Blichfeldt, forsanger i Big Fat Snake, gik på scenen sidst på eftermiddagen for at lede koncerterne med sit eget band og Halberg & Friends, Rugsted & Kreutsfeldt og Rocazino.

Havnepenge til rocken

Sådan en dag er der derfor lagt op til igen den 9. juni. Godt nok koster 270.050 kroner at få TV2 Charlies rockshow på visit.

En del af beløbet hentes hjem gennem sponsorat. Sidste år bidrog havneselskabet ADP A/S med sponsormidler, det samme er der tilsagn om i år. Havneselskabet er parat til at bidrage med 72.500 kroner, resten betaler kommunen via en pulje under Erhvervs- og Udviklingsudvalget.

- Vi går med igen af to årsager: Det ligger i vores vækststrategi, at vi skal have aktiviteter på Torvet hele året. Det bidrager Rockshow til. Samtidig rammer Rockshow lige ind i vores brandingstrategi. Med de 14 til 18 udsendelser og genudsendelser giver det os en tv-effekt, vi næppe kan få bedre på anden måde, siger udvalgsformand Peter Wagner Mollerup (V).

En god oplevelse

Han er også sikker på, at når produktionsselskabet atter henvender sig, skyldes det den indsats, frivillige og andre lokale om Rockshow sidste år leverede, og som betød, at kunstnere og tv-folk fik så god en oplevelse, at flere bagefter gav udtryk for, at de gerne ville komme til Nyborg igen.

Nyborg Kommune skal ifølge aftalen levere strøm til scene og optageudstyr og yde praktisk hjælp med opstilling af stole og bænke til publikum, oprydning, toiletfaciliteter, mandskab til at sætte udstyr op og rigge af igen, frokost og aftensmad til 60 personer og backstage-område med fire til seks lokaler.

Modydelsen til Nyborg er, at kommunen bliver krediteret som sponsor i programmets rulletekster, og Rockshow-begivenheden må kommunen bruge i sin markedsføring.

Der foreligger ikke oplysninger om, hvem årets konferencier er, og heller ikke, hvilke grupper, der skal spille ved Rockshow-dagen i Nyborg den 9. juni.

Nyborg skal igen rocke med TV2 Charlie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce