Nyborg-hotel redder Lundemanns kabaret

Der er lukket og slukket på Central Caféen. Men Fru Gittes Sommer Cabaret med Arne og André Lundemann på scenen fortsætter i Nyborg, blot i lokaler på Hotel Villa Gulle over et par uger i august. Arkivfoto.

Nyborg-hotel redder Lundemanns kabaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Central Caféen i Nyborg er lukket - også for en kabaret. I stedet præsenterer Hotel Villa Gulle i Østervoldgade Arne og André Lundemann i kunstnerisk parløb over et par uger i august.

Nyborg: Efter fire somre med Fru Gittes Sommer Cabaret i Central Caféens gårdhave i Nørregade er Arne og André Lundemann klar til at skifte scenen ud med en ny. Det sker til august på Hotel Villa Gulle i Østervoldgade, hvor far og søn vil levere en skønsom blanding af sang, musik, anekdoter og humor sammen med den faste pianist, Bjørn Elkjer.

Fru Gitte er helt naturligt sat til at skrive teksterne til den kommende kabaret på Villa Gulle.

- Jeg fik en henvendelse fra Gulle, som vil stille deres hotel til rådighed - nu hvor Central Caféen er lukket. Og det bliver helt i samme ånd - hyggeligt, men indendørs, påpeger Arne Lundemann.

Hotel Villa Gulle ønsker at spille en vigtig rolle i det lokale samfund. Derfor gør hotellet meget for at vise, hvor dygtige kunstnere Nyborg har både inden- og udenfor voldene. Det kommer til udtryk i de løbende udstillinger af lokale kunstneres malerier hen over året. Og nu også som noget helt nyt - en kabaret i august med familien Lundemann.

Kabaret før jubilæum

Arne Lundemann kan i øvrigt fejre sit 60 års jubilæum på scenen til næste år. Og han ser frem til, at spille endnu en kabaret i optakten til jubilæumsåret. Siden 1960 har han henrykket publikum på teatre over det ganske land. I 80'erne var Tornøes Hotel og teltet på havnen i Kerteminde i adskillige år rammen om Fru Gittes Sommerkabaretter, ligesom museumsfærgen i Nyborg også bød på Arne Lundemann med kabaret.

Premiere på kabaretten på Villa Gulle i dagene fra 7. - 22. august er inde i sit indledende stadie.

- Gitte er allerede i gang. Og om en måneds tid begynder vi på prøverne, bemærker Arne Lundemann, der ser frem til omgivelserne i Villa Gulle.

Der er plads til 75 gæster til forestillingerne. Og de kan se frem til selskabelige aftener på Villa Gulle med både menu og kabaret, mens sommeren i øvrigt kører på højtryk i bæltbyen.

Nyborg-hotel redder Lundemanns kabaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce