Nyborg Voldspil nomineret til ni Musical Award-priser

"Grease" spillede for fulde huse i sommeren 2017. Blandt de nominerede til Musical Award lørdag aften er Emma Sofie Eckhoff, der spillede den kvindelige hovedrolle. Arkivfoto: Lasse Hansen

Nyborg Voldspil nomineret til ni Musical Award-priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det tegner til en stor aften for Nyborgs friluftsspil ved prisuddeling lørdag aften. Blandt andet er "Grease" indstillet til prisen som årets forestilling.

Nyborg: Det var en bragende succes, da Nyborg Voldspil sidste sommer opførte forestillingen "Grease". Både kunstnerisk og målt på antallet af solgte billetter. Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at Nyborg Voldspil er nomineret i næsten samtlige kategorier, når amatørscenerne på Fyn lørdag aften fejrer sig selv med en stor prisuddeling på Odense Teater.

"Grease" er blandt kandidaterne til årets forestilling 2017. Derudover er Mille Lambert nomineret i kategorien "bedste kvindelige birolle", mens Emma Sofie Eckhoff er nomineret i kategorien "bedste kvindelige hovedrolle".

"Grease" er desuden i spil til priser for bedste scenografi, bedste kostumer, bedste musikalske oplevelse og bedste koreografiske oplevelse, mens Johan D. Lauritzen og Emma Normann Hansen er nomineret til talentprisen for henholdsvis mænd og kvinder.

Aftenens konferencier er Annette Heick, mens juryen består af prominente navne som koreograf Peter Friis, skuespiller Anders Gjellerup Koch, modekommentator og designer Jim Lyngvild, kulturjournalist Marianne Kjær og skuespiller Vicki Berlin, der i øvrigt skal instruere dette års sommerforestilling på volden.

Det er anden gang, at amatørscenerne på Fyn fejrer sig selv. Sidste års helt store vinder blev Elite Teater med "Catch Me If You Can", mens Nyborg Voldspil fik priser for bedste kostumer og bedste scenografi med stykket "Atlantis".

Musical Awards er en del af De Forenede Fynske Teaterforeninger - en sammenslutning af seks musical- og teaterforeninger på Fyn, der også omfatter Fjordagerscenen, Frøbjerg Festspil, Nordfynsspillene og H.C. Andersen Festspillene.

Nyborg Voldspil nomineret til ni Musical Award-priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce