Nyborg Voldspil må ud i ny audition til Atlantis

Det er langt fra første gang, at forestillingen Atlantis bliver opført på volden i Nyborg. Billedet her er fra 2006.
Foto: Johnny Anthon Wichmann/©JohnnyAnthonWichmann

Nyborg Voldspil må ud i ny audition til Atlantis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Lørdag aften var der indkaldt til ekstra audition til sommerens forestilling på Nyborg Voldspil, Atlantis.

24 personer dukkede op, og til forskel fra den første optagelsesprøve i slutningen af november var der også voksne med lidt mere livserfaring og fysisk pondus med denne gang, fortæller formand Jørgen Dyhrberg.

- I november var der rigtig mange mænd i starten af tyverne, som gik til optagelsesprøve. Men når vi taler om en rolle som hærføreren Jabbadoor, er det nødvendigt at finde en med lidt flere år bag sig, forklarer han.

Selv om der var flere gode bud på både de store og de små roller i forestillingen, har folkene bag Nyborg Voldspil valgt at indkalde til en supplerende audition søndag den 31. januar.

Ifølge Jørgen Dyhrberg sker det for at være helt sikker på, at man har fundet frem til de rigtige personer og for at teste, hvordan de fungerer sammen. Aktuelt mangler man at sætte navn på 4-5 større roller, ligesom man skal bruge flere, der kan indgå i ensemblet.

Håbet er stadig, at man kan få alle roller besat af amatører, fordi det har været hele udgangspunktet for dette års forestilling på volden. Men kan man ikke det, indgår det i overvejelserne at lave den nye audition om til en åben prøve, hvor også professionelle kan byde ind, oplyser formanden.

- Vi har prøvet for at skulle ud i en tredje runde, så det er der som sådan ikke noget usædvanligt i. Men vi er også nået derhen, hvor vi skal have sat holdet. De andre friluftsspil og forestillinger i øvrigt er også for længst begyndt at indkalde til optagelsesprøver, tilføjer han.

650-700 solgte billetter

Til gengæld kan voldspillerne glæde sig over, at billetsalget til Atlantis har fået en god start. Der er indtil videre solgt mellem 650 og 700 billetter i forsalg, hvilket svarer til en omsætning på cirka 130.000 kroner.

- Enhver billet solgt i forsalg er guld værd, ikke mindst når man, som vi , laver forestillinger i det fri. Hvis det for eksempel regner i den periode, hvor forestillingen kører, vil mange have tendens til at vente med at købe en billet, og måske når de set slet ikke. Men folk, der har købt billet i forsalg, kommer uanset hvad, bemærker Jørgen Dyhrberg.

Det er især kombinationen af to billetter til forestillingen og to billetter til madteltet, der har vist sig som populære gaveidéer.

Atlantis bliver opført på volden i perionden fra den 21. juli og frem til den 7. august.

Nyborg Voldspil må ud i ny audition til Atlantis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce