Nyborg Voldspil: Tradition med et twist

100 trofaste Fyens Stiftstidende-læsere fik en rundvisning på og bag det traditionsrige Nyborg Voldspils scene. Foto: Sugi Thiru

Nyborg Voldspil: Tradition med et twist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Voldspil vil krydre det klassiske repertoire med noget andet ind imellem.

Nyborg: Nyborg Voldspil vil forblive tro mod traditionerne.

Men med et twist.

Det fastslog formanden for Nyborg Voldspil, Jesper Bech Madsen, da han i går lod de 100 gæster i Fyens Stiftstidendes Café Stiften få et kig ind i fremtiden for Danmarks ældste friluftsteater.

- En af vores opgaver er at vise nogle af de klassiske forestillinger, så mange mennesker har lært at holde af. Det er derfor, vores 80 års jubilæumsforestilling er "Frøken Nitouche", fortalte han.

Men Nyborg Voldspils fremtidige repertoire vil også få et twist, som det, manuskriptforfatter og instruktør Flemming Jensen har givet jubilæumsudgaven af "Frøken Nitouche".

- Vores repertoire skal krydres med noget andet ind imellem. Som det for eksempel bliver tilfældet, når vi til næste sætter Sebastians "Cyrano" op på friluftsscenen. Men Nyborg Voldspil er en stor forretning med et budget på tre millioner kroner, så vi er også nødt til at lave noget, publikum gerne vil se. Og det skal så gå op i en højere enhed med forestillinger, som skuespillerne og musikerne også gerne vil være med i, forklarede Jesper Bech Madsen.

Flot forsalg

Formanden kunne også afsløre, at Nyborg Voldspil allerede har lagt sig fast på de næste tre års sommerforestillinger.

Men bortset fra "Cyrano" til næste år ville han ikke afsløre, hvad publikum kan glæde sig til i 2021 og 2022.

Jesper Bech Madsen kunne til gengæld fortælle om et flot forsalg til "Frøken Nitouche".

Det er kun en anelse mindre end forsalget til publikumstræfferen "Grease". Og meget skal gå galt, hvis ikke Nyborg Voldspil vil kunne notere flere end 20.000 publikummer, når "Frøken Nitouche" er spillet for sidste gang den 10. august.

Nyborg Voldspil: Tradition med et twist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce