Turisme

Ny app gør turistinformation tilgængelig på tre sprog via touchskærme og mobiltelefoner.

Nyborg: Moderne turister er mobile, digitale og online, og det vil Nyborg Kommune i form af Bureauet Nyborg indrette den fremtidige turistinformation efter.

- Vi er i fuld gang med at revurdere vores turistinformation, så vi fremover i højere grad kan møde turisterne dér, hvor de er. Via blandt andet digitale touchskærme og en app vil vi lette adgangen til turistservice og turistinformation. Det giver os øgede muligheder for at markedsføre de mange tilbud om oplevelser, der er i kommunen, siger turistchef Sanne Hoffensetz Andresen.

På dansk, engelsk og tysk

Ved at bruge skærmene og appen kan turisterne finde oplysninger om blandt andet spisesteder, attraktioner, aktiviteter, begivenheder, muligheder for overnatning og en lang række praktiske oplysninger. Oplysningerne findes på både dansk, tysk og engelsk.

- I første omgang er der opsat fem touchskærme. Ud over den i vindfanget i Bureauet Nyborg, som vil være tilgængelig udover den almindelige åbningstid, og en midlertidigt opsat skærm i marinaens servicebygning på Vesterhavnen, er der opsat skærme på Hotel Hesselet, Hotel Nyborg Strand og på Hotel Sinatur Storebælt. Alle tre hoteller har bidraget økonomisk til skærmene. Hensigten er, at også campingpladser, restauranter, turistattraktioner med mere skal have muligheden for at have en turistinfoskærm, siger Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget.

Appen hedder "Visit Nyborg" og kan hentes i både AppStore og GooglePlay. /EXP