Nyborg: Stor BMW drønede ind i familiens stue

Huset på Christiandslundsvej er nabo til det lokale pizzaria. Spånpladerne blev sat op natten til mandag, mens der mandag formiddag stadig lå murbrokker og rester fra bilen på fortovet. Foto: Kasper Riggelsen

Nyborg: Stor BMW drønede ind i familiens stue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natten til mandag fik Alice og Jakob Krogh Petersen uønskede gæster, da deres hus på Christanslundsvej blev påkørt. Føreren af bilen skyndte sig væk, men politiet har fundet frem til ham.

Nyborg: - Er I kommet noget til?

Alice og Jakob Krogh Petersens genbo var hurtigt på pletten, da deres hus midt på Christianslundsvej i Nyborg blev påkørt lidt før klokken to natten til mandag.

- Nej. Det er bare vores fjernsyn, der er faldet ned fra væggen, lød det beroligende fra Alice Krogh Petersen, der ligeledes var blevet vækket af braget og havde bevæget sig nedenunder i stuen.

Hun havde godt nok lagt mærke til, at der var skabt et stort hul i væggen ud til gaden. Men hun havde ikke fantasi til at forestille sig, at der kort forinden holdt en BMW 520 diesel i familiens stue.

Føreren af bilen havde skyndt sig at bakke og forsvinde væk derfra, men det lykkedes genboen at få et glimt af den store bil, der kørte i retning mod Vestergade og videre ud af byen.

Efter sig trak den et spor af kølervæske, men politiets bedste ledetråd var dog bilens registreringsnummer. Derfor gik der heller ikke lang tid, før Alice og Jakob Petersen fik meldingen om, at man havde fundet frem til den person, der havde siddet bag rattet.

Det viste sig at være en 41-årig mand fra Odense-egnen, der ikke er identisk med bilens ejer, oplyser vagtchef Anders Furbo Therkelsen til Fyens.dk.

Hvad manden har forklaret til politiet om årsagen til sammenstødet, ønsker han ikke at fortælle. Kun, at føreren er sigtet for have forladt stedet uden at give sig til kende, mens der ikke er rejst sigtelse for spirituskørsel.

Familiens stue domineres af et stort hul i væggen, hvor der før hang et nyindkøbt fjernsyn. Foto: Kasper Riggelsen
Familiens stue domineres af et stort hul i væggen, hvor der før hang et nyindkøbt fjernsyn. Foto: Kasper Riggelsen

Revner op til førstesal

Tilbage på Christianslundsvej er ejendommens beboere overbeviste om, at bilen har haft fart på, også for meget fart, da den drønede lige gennem T-krydset og ind i husmuren.

- Havde han dog bare ramt vejskiltet eller lygtepælen i stedet for, så havde vi ikke stået tilbage med et hul i væggen og revner, der går helt op til førstesal. I stedet kørte han lige mellem dem med stor kraft. Heldigvis er hverken han eller vi kommet til skade, men vi står tilbage med en stue, som vi ikke vil kunne bruge i lang tid, konstaterer Jakob Krogh Petersen.

Ud over politiet blev også forsikringsselskabet kontaktet, og allerede samme nat satte skadesservice spånplader op, så man ikke kan kigge direkte ind i stuen gennem hullet i væggen. I situationen kunne huset beboere ikke andet end at se til, mens de prøvede at forstå, hvad der var sket.

- Man føler sig bare så magtesløs. På et tidspunkt lagde jeg mig ovenpå for at hvile lidt, men til sidst besluttede jeg mig for at køre ud for at lede efter bilen for at se den med mine egne øjne. Jeg kunne følge sporet af kølervæske, men da jeg nåede på den anden side af byskiltet, måtte jeg opgive igen, siger Jakob Krogh Petersen.

Det er i øvrigt ikke første gang, en bil påkører netop deres hus. Selv om det efterhånden ligger 15-20 år tilbage, vil familien nu tage kontakt til kommunen for at undersøge, om det er muligt at få sat en form for afskærmning op, så der ikke bliver nogen tredje gang.

- Jeg har også haft fat i vores internetudbyder for at høre, om de hurtigst muligt kan trække et ny kabel fra væggen. Vi kan ikke klare os uden internet, mens vi tilsyneladende godt kan leve med et hul i væggen, bemærker han og smiler træt.

Revnerne går helt op til første sal. Foto: Kasper Riggelsen
Revnerne går helt op til første sal. Foto: Kasper Riggelsen

Nyborg: Stor BMW drønede ind i familiens stue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce