Nyborg Gymnasium slår igen elev-rekord

Nyborg Gymnasium sætter elevrekord, når skolen starter mandag. De mange elever kommer til at begynde på en skole, der er præget af håndværkere, som er i gang med en stor tilbygning.
Foto: Mogens Rasmussen.

Nyborg Gymnasium slår igen elev-rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1172 unge møder op til første skoledag, mandag

Nyborg: Man kan roligt regne med trængsel på Skolebakken i det nordlige Nyborg, når gymnasiet har første skoledag, mandag.

Nyborg Gymnasium har igen i år oplevet en markant stigning i elevantallet, som nu tæller 1172 unge mennesker - en stigning på næsten på 200 elever. Det er det højeste elevtal siden skolens grundlæggelse i 1946, skriver gymnasiet i en pressemeddelelse.

Og også antallet af elever, der bor på skolen slår rekord med 150 logerende.

De mange elever kommer dette skoleår til at leve med byggerod, for håndværkerne gik i gang med en stor tilbygning og ombygning, så snart studenterhuen blev sat på hovedet af den sidste student i juni måned. Byggeriet varer et års tid.

Skolen råder ikke over et stor samlingslokale for tiden, og derfor starter skoleåret med en sammenkomst i den nærliggende Nyborghallen mandag klokken 10.

De nye elever på gymnasiet fordeler sig på 206 STX-elever (det vil sige traditionelle gymnasieelever), 52 HF-elever, 76 elever på Pre-IB og 61 elever på de merkantile uddannelser.

Særligt for skolestarten i år er desuden, at 10. klasse nu også hører under Nyborg Gymnasium. 10. klasseleverne dukker dog først på Skolebakken, når tilbygningen er færdig.

En del af væksten i elevtallet på Nyborg Gymnasium hører sammen med, at skolen jo overtaget de merkantile uddannelser EUX, EUD og HHX, der tidligere havde hjemme på Tietgenskolen i Nyborg.

- Vi er rigtig glade for, at så mange vil tage en ungdomsuddannelse på Nyborg Gymnasium. Vi mener, at det skyldes de dygtige lærere, der laver motiverende undervisning, som sikrer en høj faglig standard, skriver skolen i pressemeddelelsen.

Nye elever på Nyborg Gymnasium kan se frem til et introforløb, som skal styrke fællesskabet og sikre en god klassekultur.

Eleverne vil tage på introture til Strandvænget, hvor de skal arbejde med forskellige teambuildingøvelser, der skal styrke sammenholdet i klassen og sikre social trivsel. Introforløbet afsluttes når Nyborg Gymnasium fredag d. 19 august inviterer nye elever til Introfest. Her kan elevernes forældre ved samme lejlighed få en introduktion til skolen.

Nyborg Gymnasium slår igen elev-rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce