Det næste halve år er Mathias Julius Falkengaard journalistpraktikant i mediehuset.

Nyborg: Fra første august er der kommet en ny journalist til byen, nemlig 25-årige Mathias Julius Falkengaard, der skal være på avisen frem til februar. Han afløser Louise Holmgaard Nielsen.

Mathias er født og opvokset i omegnen af Helsingør, hvor han har gået i skole og på gymnasium. Siden har han boet i København, inden han flyttede til Odense for at læse journalistik for et par år siden. Der bor han endnu, men fremover vil man også kunne møde ham i Nyborgs gader. Mathias er nemlig i praktik hos Fyens Stiftstidende, og den starter han østpå.

Samfundsorienteret

Mathias interesserer sig for kultur, politik og sport, og holder sig altid orienteret om det samfund, han færdes i. Han har tidligere arbejdet med journalistik og kommunikation hos blandt andre FC Vestsjælland, Badminton Danmark og den odenseanske virksomhed Tele Call.

Som journalist brænder Mathias for at opsøge de historier, der gør folk klogere på deres omgivelser. Og han har altid vidst, at han skulle skrive. Han ser meget frem til at lave lokaljournalistik. Mathias mener nemlig, at den nære fortælling oftest betyder mest, for de mennesker den handler om.

Han ser frem til at møde så mange nyborgensere som muligt.