Ny musikskole: Lær at spille violin i Svindinge

Ditte Fromseier med violinen. Nu vil hun lære børn og voksne at spille på sin nye skole, Fromseier Fiddles. Arkivfoto: Jørgen Hansen

Ny musikskole: Lær at spille violin i Svindinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Violinisten Ditte Fromseier starter violinskole for børn og voksne.

Svindinge: Næsten ingen børn i det østfynske spiller violin. Men det skal der gøres noget ved, mener den kendte violinist Ditte Fromseier, der bor i Øksendrup med sin familie.

Hun starter nu en violinskole, der får hjemme på skolen i Svindinge. Violinskolen, der kommer til at hedde Fromseier Fiddles, tilbyder undervisning til både børn og voksne.

- Det at spille violin sammen med andre kan være fantastisk berigende for alle. Det kan bringe utrolige oplevelser. Både til dem der spiller og til publikum. At arbejde med musik fremmer børnenes koncentrationsevne, siger Ditte Fromseier, hvis store kontaktflade til professionelle musikere i hele verden betyder, at hun jævnligt vil få besøg af gæsteundervisere fra både ind og udland.

Har man ikke selv en violin bliver det muligt at leje en violin i børnestørrelse for 50 kroner om måneden. Ditte Fromseier er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium, University of Limerick samt Københavns Universitet. Hun har en bred erfaring som tidligere leder af og underviser ved Det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinje samt underviser på talrige kurser i ind og udland.

Hun er selv udøvende musiker og spiller i ind og udland i mange forskellige sammenhænge.

Undervisningen starter onsdag d. 7. februar, men torsdag d. 25. januar i tidsrummet 14.30-16.30 er det muligt at komme og få en gratis prøvetime.

Se mere på www.fromseierfiddles.dk.

Ny musikskole: Lær at spille violin i Svindinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce