Ny formand afviser: Det var ikke et kup

Jacob Christensen blev valgt som ny formand i Nyborg Ungdomsråd fredag den 2. februar. Foto: Privat

Ny formand afviser: Det var ikke et kup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Ungdomsråds nye formand, Jacob Christensen kan ikke nikke genkendende til ordet "kup" fra tidligere formand Stefan Dølby.

Nyborg: Den aktuelle ballade om Nyborg Ungdomsråd ærgrer den nyvalgte formand, Jacob Christensen, der ikke kan forstå Stefan Dølbys ordvalg "kup" om formandsskiftet, der skete på årsmødet fredag den 2. februar.

- Jeg kan ikke nikke genkendende til, at der skulle være sket et kup fra de rødes side. Jeg er selv medlem af Venstre, så hvorfor skulle de møde op og stemme på mig?

Fyens Stiftstidende skrev i avisen tirsdag, at et formandsvalg ikke var på dagsordenen. Det understreger Jacob Christensen, at det altid er på ungdomsrådets årsmøder.

- Efter årsmødet trækker bestyrelsen og de to suppleanter sig tilbage til et lukket lokale, og her går man altid til valg af formand og næstformand. Det, der er kommet bag på Stefan (Dølby, red.) er nok, at jeg valgte at stille op.

Nyt blod nødvendigt

Stefan Dølby hævder, at "kuppet" er personligt motiveret, hvilket både næstformand i DSU Janni Sørensen og Jacob Christensen afviser.

- Han nævner selv noget med en julefrokost, hvor der skete nogle ting, men han glemmer at fortælle, at han også selv fik lavet noget rod - ikke noget jeg vil uddybe, men det satte nogle tanker i gang hos mig, siger formanden og fortsætter:

- Men selve valget har udelukkende noget med ledelsesformen at gøre. Stefan har gjort det fantastisk, men der skal nyt blod ind - hvilket fire nye medlemmer i bestyrelsen også viser.

Jacob Christensen er ærgerlig over måden, valgresultatet er faldet ud på, men understreger, at han ser frem til og håber på et godt samarbejde med Grejsen Ungdomshus, hvor Stefan Dølby fortsat er daglig leder.

Ny formand afviser: Det var ikke et kup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce