Keld Arentoft skal løfte opgaven efter den mangeårige centerleder John Sørensen

Når John Sørensen går på efterløn den 1. juli, kan han se tilbage på mere end 20 år som leder af Nyborg Idræts- og Fritidscenter. Et flot resultat, som hans afløser på posten fra 1. maj håber at kunne gøre ham kunsten efter og måske ligefrem toppe.

Manden hedder Keld Arentoft, er 45 år og har boet i Nyborg hele sit liv.

- Jeg har været vant til at komme i idrætcentret som bruger, lige siden jeg var helt lille og kender derfor stedet og historikken bag. Det tror jeg er en stor fordel i mit nye job, siger Keld Arentoft, der blev præsenteret for sine nye kolleger i denne uge, men som formelt tiltræder 1. maj.

Forenings-møde

Den kommende centerleder har planer om at invitere repræsentanter for de mange foreninger til en snak om ønsker og behov for fremtiden.

Fodboldklubben var allerede for flere måneder siden på banen med et ønske om at få tildelt et lokale, hvor man kan opbevare pokaler og lignende, ligesom flere har peget på, at den nye tilbygning på Storebæltsvej savner sjæl.

Både Keld Arentoft og bestyrelsesformand Hans Henrichsen medgiver, at der er plads til forbedringer på det punkt og erklærer sig åbne over for forslag.

Til gengæld skal de enkelte foreninger ikke sætte næsen op efter at få hver deres klublokale, tilføjer den kommende centerleder.

- Det ville ikke være praktisk muligt, når man tænker på, hvor mange foreninger der holder til her, bemærker Keld Ahrentoft,

Læs mere om den nyansatte centerleder i avisen eller på Mitfyn.dk.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.