Ny bus til Aktivcentret


Ny bus til Aktivcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØRBÆK: Otte år, så lang tid har det taget brugerne af Aktivcentret i Ørbæk at spare sammen, så det er blevet muligt at købe en anden bus til centret.

På torsdag er centret klar til at foretage den officielle indvielse af bussen, oplyser Finn Larsen, der er leder af Aktivcentret.

- Ja, vi nåede lige at gennemføre købet inden sommerferien, faktisk en uge inden den gamle bus skulle til syn. Men vi har ventet med indvielsen til her, hvor vi starter den nye sæson, siger han.

Det bliver byrådsmedlem Peder Hansen (S), tidligere socialudvalgsformand i den daværende Ørbæk Kommune, som får æren af at klippe snoren til den nye bus som symbol på, at den er taget i brug.

- Vi kan slet ikke undvære at have en bus til de ture, vi tager på, siger Finn Larsen.

Centret tilbyder jævnligt udflugter, blandt andet skal deltagerne i turen til Vestfyn på onsdag i næste uge benytte den nye bus.

Ikke helt ny bus

Den nye bus er nu ikke helt ny. Den er fra 2003, og prisen er 185.000 kroner.

- Men den er bedre end den gamle, der var fra 1991. Så den trængte til at blive skiftet ud. I de år er der jo også sket noget inden for busser, så vi nu har et køretøj, der mere lever op til nutidens krav, siger Finn Larsen.

Ny bus til Aktivcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce