Campingpladsens ejer måtte selv i aktion for at undgå, at branden bredte sig til de andre vogne.

Frørup: For anden gang på blot to måneder udbrød der sent tirsdag aften brand i en campingvogn på Kongshøj Strandcamping. Det bekræfter medejer Susanne Sønderby overfor Fyens Stiftstidende.

Campingvognen er ejet af en mand fra Pårup ved Odense, der ikke selv befandt sig på pladsen. I stedet blev hun ringet op af en anden beboer cirka klokken cirka 22.45 og slog straks alarm.

- Min mand gik straks i gang med at slukke branden, indtil Falck mødte frem for at undgå, at den bredte sig til de andre campingvogne. Der stod nogle gasflasker udenfor vognen, så han skulle passe på, men heldigvis kom ingen til skade. Campingvognen var der til gengæld ikke meget tilbage af ud over metal, siger hun.

Branden er formentlig opstået som følge af overophedning i en omformer, der befandt sig inde i campingvognen.

- Problemet opstår, når omformeren er tilsluttet strømnettet, men der ikke er noget forbrug. Derfor vil vi opfordre folk til at tage stikket ud af vognen, når de ikke befinder sig på pladsen, siger Bent Sønderby.

Ikke bare er det anden gang indenfor to måneder, at en campingvogn udbrænder totalt på Kongshøj Strand Camping.

- Det er fjerde gang alt i alt, det sker, og nu er det ærlig talt ikke så spændende mere, bemærker Susanne Sønderby.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.