Nu skal multihallen bygges


Nu skal multihallen bygges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget i Nyborg Kommune vil have kultur- og fritidscenter i Ørbæk skudt i gang.

Ørbæk: Efter flere års tovtrækkeri skal Ørbæk have sit multihalprojekt.

Sådan lyder meldingen fra politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget i Nyborg Kommune, som har haft visionerne om multihalprojektet under navnet Ørbæk Midtpunkt på dagsordenen.

Samtidigt sender politikerne i udvalget et klart signal. Skal de afsatte 20 millioner kroner fra kommunekassen bruges på et kultur- og fritidscenter i Ørbæk, skal der handles nu.

- Vi kan ikke blive ved med at fedte rundt i det, så vi har bedt forvaltningen om at se på, hvad der kan lade sig gøre for de 20 millioner kroner, som er afsat, siger formand Peter Sejersen (S).

Hvad får man for pengene?

Udvalget har bedt forvaltningen udarbejde et projekt, hvor rammen bliver på de afsatte 20 millioner kroner - og det skal indbefatte en flytning af biblioteket til hallen, understreger formanden.

Multihalprojektet har været på tegnebrættet i flere år, men halprojektet har været taget af bordet i flere omgang på grund af kommunens økonomi.

Oprindeligt lød løsningen, at arbejdsgruppen bag Ørbæk Midtpunkt skulle finde låne- og fondsmidler for 25-30 millioner kroner, hvorefter kommunen ville yde et årligt driftstilskud, der kunne forrente lånet.

Den løsning skrottede politikerne med sidste års budgetforlig.

Af Jakob Haugaard Christiansen

Nu skal multihallen bygges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce