Nyborg: Venstres Erik Rosengaard og partifællen Jan Reimer Christiansen skal sammen med Martin Stenmann og Frits Christensen fra Socialdemokratiet repræsentere byrådet i det nye folkeoplysningsudvalg i Nyborg Kommune.

Derudover har kommunens foreninger udpeget en række medlemmer, som byrådet sagde god for på et møde tirsdag.

Det drejer sig om Finn Jensen og Gitte Overgaard fra Samrådet for Aftenskolerne, Palle Lomborg Orosz Jensen fra NAMUS, Peter Johansen, Ole Hansen og Peder Walther Jensen fra Nyborg Idræts Samvirke, Keld Hansen og Maria Laursen fra SAMMUS, Henrik Koch-Poulsen fra Danehofquilterne samt Bo Nielsen fra Østfyns Handicap Idrætsforening.

Det 15 personer store brugerudvalg skal blandt andet inddrages i alle beslutninger, der har generel betydning for kommunens politik på området, herunder regler for at modtage tilskud til folkeoplysende virksomhed.

For hvert medlem af det nye udvalg er der udpeget to stedfortrædere i prioriteret rækkefølge.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.