Elever fra Danehofskolen i Nyborg deltager i filmkonkurrence, hvor de bruger mobiltelefonen

Nyborg: Solarie-sol og børn er en rigtig dårlig cocktail. Det er budskabet bag en lommefilmskonkurrence, som Kræftens Bekæmpelse og Trygfonden står bag.

Flere end 1000 elever fra 7. og 8. klasse landet over deltager i konkurrencen om at lave den bedste film med mobiltelefonen, og i dag er turen så kommet til eleverne på Danehofskolen i Nyborg.

Workshoppen bliver ledet af undervisere fra et firma, der kalder sig Lommefilm. Konkurrencen er åben for alle unge op til 16 år, og alle indsendte film vurderes på lige vilkår.

Vinderen af konkurrencen får biografbilletter og en plads i Kræftens Bekæmpelse og trygfondens "Sluk solariaet"-kampagne.

Soliebrug øger risikoen for modermærkekræft, som i dag er den hyppigste form for kræft blandt unge danskere i alderen 15-34 år.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.