Nej til madspild

Fremover vil det være muligt at købe den overskydende mad fra hotellets frokostbuffet til favorable priser. Tiltaget skal bidrage til at mindske madspild. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg.

Nej til madspild

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel vil mindske spildet med et ton om året

Nyborg: Når Sinatur Hotel Storebælt tager kampen op mod madspild, er målsætningen klar: Hotellet vil reducere spildet med et ton pr. år via app'en Too Good To Go. Herfra vil man fra den 29. januar kunne købe overskydende mad fra hotellets frokostbuffet. - På Storebælt arbejder vi ud fra filosofien om "less is more" og tænker kvalitet frem for kvantitet. Vi har stort fokus på bæredygtighed og bedre udnyttelse af råvarer, men når der skal laves mad til mange forskellige mennesker hver dag, er det næsten umuligt ikke at stå tilbage med rester. Vores gæster skal jo heller ikke føle, at der mangler noget, siger køkkenchef Rasmus Lauritsen i en pressemeddelelse. I stedet for at smide resterne ud, bliver de nu samlet i bokse, der sættes til salg i app'en. Boksene kan bestå af alt lige fra salater og kød/fisk til pålæg og hjemmebagt brød. - Vi kommer aldrig til at have 30 bakker til salg om dagen, for så er der jo noget galt med vores produktion, siger hoteldirektør Jan Larsen. /EXP

Nej til madspild

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce