Naturgas-selskab tror på fortsat leverance til Ullerslev

Ole Hvelplund, administrerende direktør i NGF Nature Energy opfordrer politikerne i Nyborg til at overveje fjernvarmeprojektet i Ullerslev en ekstra gang.
Foto: Lasse Hansen

Naturgas-selskab tror på fortsat leverance til Ullerslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NGF Nature Energy håber at beholde kunderne i Bondemosen, efter gas.

Borgerne i Bondemosen i Ullerslev skal nok vente lidt med at smide det gamle gasfyr ud og gøre klar til fjernvarme.

For selv om Nyborg Forsyning og Service i tre år har trippet for at lægge fjernvarme ind til de 350 villaer og erhvervsejendomme i området, er varmekrigen i Ullerslev langt fra slut.

Kampen om opvarmning i Bondemosen og i Solholm-området i Ullerslev kæmpes mellem naturgas-selskabet og Nyborg Forsyning og Service, der vil lægge fjernvarmen ind.

Men NGF Nature Energy (tidligere Naturgas Fyn) har tanket selvtillid og kamplyst efter en næsten tilsvarende sag er afgjort i Munkebo. Her ville Kerteminde Forsyning give godt 600 husstande i Munkebo mulighed for at skifte gasvarmen ud med fjernvarme fra Fynsværket. Men Energiklagenævnet gav NGF Nature Energy ret i, at der ikke var nogen samfundsmæssig gevinst at hente ved at gå fra gas til fjernvarme i Munkebo. Og direktøren for gasselskabet er overbevist om, at resultatet bliver nøjagtig det samme i Bondemosen.

Dårligt projekt

- Vi mener, det er et dårligt projekt, man arbejder med i Ullerslev, siger Ole Hvelplund, administrerende direktør i NGF Nature Energy.

- Vi har set forkerte tal så mange gange, at man kan undre sig over, at der stadig er tillid til de rådgivere, der har arbejdet med projektet. Nyborg Forsyning og Service burde måske finde sig nogle andre rådgivere.

Ifølge projektet, som byrådet skal tage stilling til, er der en stor besparelse ved at gå over til fjernvarme. Nemlig mellem 3100 og 16.600 kroner om året.

Læs mere i avisen elelr på Mitfyn.dk om sagen, hvor også direktør Erik Hansen, Nyborg Forsyning og SErvice, kommenterer.

Naturgas-selskab tror på fortsat leverance til Ullerslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce