Narkotest tilbud til festarrangører


Narkotest tilbud til festarrangører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Test foretaget af dørmænd kan måske få de unge til at lade være med at tage stoffer. Det er Ullerslev-forældrenes håb.

ULLERSLEV: Forældregruppen fra Ullerslev, der er gået sammen for at danne gruppen "Forældres kamp mod stoffer", fik i denne uge 1500 kroner fra Sundhedsudvalget i Nyborg Kommune til at købe narkotests for.

Det er ganske enestående, da gruppen officielt ikke er stiftet endnu, og først holder stiftende generalforsamling den 18. juni.

- Vi støtter meget gerne det initiativ, som forældrene i Ullerslev her vil tage, siger Erik Rosengaard (V), der er formand for Sundhedsudvalget.

Ansøgningen tog udvalget faktisk helt ekstraordinært med på mødet, og der var enighed om, at der godt kunne ydes økonomisk tilskud, også selv om forældre-foreningen stadig kun er under dannelse.

Er ikke politimænd

- En forudsætning er naturligvis, at test kun foregår, hvis de unge selv og deres forældre finder det i orden, siger Erik Rosengaard.

De indkøbte tests skal bruges blandt andet til Spar2-festerne i Ullerslev, men det er ikke forældrenes hensigt selv at gå rundt i nattelivet og lege politimænd.

- Det er meningen, at de drugtests skal fungere som et tilbud til dem, der arrangerer festerne, siger Allan Hornhof, der er en af de initiativtagende forældre-kræfter i den endnu ikke stiftede forening.

- Jeg vil understrege, at det ikke er os forældre i foreningen, der vil gå rundt og tage test på de unge.

Det vil vi overlade til dem, der står i døren til festerne, forklarer han.

Præventiv virkning

- Vores mål er at have en præventiv virkning på de unge mennesker. Hvis de ved, at de kan risikere at blive udelukket fra en fest, fordi de har røget hash eller taget stoffer, så lader de måske være, og så er vi jo nået langt, uddyber Allan Hornhof.

Narkotest tilbud til festarrangører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce