Naboer lukker reklamedepot


Naboer lukker reklamedepot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NABOSTRID: Kommunen fastholder lukning af reklamedepotet i Lindavænget

NYBORG: - Jeg håber virkelig, at vores naboer sover dårligt om natten, og at de har en mindst lige så dårlig smag i munden. For vi føler os trådt på.

Susan Svane, Lindavænget 2, var i torsdags til møde på teknisk forvaltning. Her forsøgte hun forgæves at omstøde et påbud, der siger, at det reklamedepot, hun har haft i sin garage i 10 år, skal lukkes. Sidste frist for at afvikle depotet er den 4. september i år.

Årsagen til at hun langer ud mod 10 af de øvrige 11 medbeboere i Lindavænget er, at de står bag en klage til kommunen over depotet. Klagerne mener, at der på det seneste har været en alt for voldsom trafik af biler i det lille vænge, og det har de klaget over til kommunen. Og klagen har altså ført til, at reklamedepotet nu har fået dødsstødet.

- Jeg havde ellers forsvoret, at jeg ville kæmpe imod et påbud til sidste blodsdråbe, men jeg må nu desværre se i øjnene, at jeg ville komme til at kæmpe forgæves. Jeg kan klage over afgørelsen til Naturklagenævnet, men efter mit møde på rådhuset med formanden for Miljø- og Myndighedsudvalget Tage Juel Jensen, afdelingsleder Arvid Degn og sagsbehandler Finn B. Jensen må jeg se i øjnene, at en klage ikke vil ændre beslutningen, selvom guderne skal vide, at jeg finder afgørelsen urimelig. Og nu havde vi endda sørget for, at de folk, der henter reklamer og ugeaviser, parkerer på parkeringspladsen og ikke kommer ind i vænget. Men det har ikke engang været nok.

Negativ nabohjælp

- Så vi bøjer nakken og lukker efter 10 år. Det er ikke til at forstå, siger Susan Svane, der nærmest blev lovet øretæver, da nogle af naboerne for tre uger siden fandt ud af, at hun havde udtalt sig til Stiftstidende om nabostriden.

- Jeg troede, at nabohjælp var et positivt ord, men er nu blevet overbevist om noget andet, siger hun

- Det er sørgeligt, at det er endt sådan, men efter min personlige opfattelse burde Susan Svane have kontaktet os andre i vænget, da hun i starten af året fik mange flere reklamer til uddeling. Så tror jeg, vi havde fundet en løsning. For det har kun været et fåtal af de bilister, der har hentet reklamer, der har kørt uforsvarligt. Men alligevel. Det er trist med sådan en sag i et lille vænge, siger Søren Larsen, Lindavænget 7.

Naboer lukker reklamedepot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce