Naboer klager over brændeovn


Naboer klager over brændeovn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KONFLIKT: Røg forpester luften på Bøgevej. Fortov bruges som oplagsplads for paller

NYBORG: Nogle beboere på Bøgevej er generet af røg fra en brændeovn tilhørende en familie på Bøgevej 31, der bruger paller som brændsel. Naboerne er også trætte af, at der i flere måneder har været stablet paller op på fortovet foran nummer 31, så det er vanskeligt for ældre med rollatorer og forkældre med barnevogne at komme forbi.

Nu er en af beboerne på Bøgevej, Poul Lundsgaard, blevet træt af røgen fra brændeovnen og de mange paller på fortovet. Han har skriftligt klaget til Nyborg Kommune, for at få stoppet afbrændingen af de efter hans mening ildelugtende paller, samt for at få kommunen til at give Hans Henning Jensen, der bor i huset på Bøgevej 31, et påbud om at få fjernet pallerne fra det offentlige fortov samt stoppe med at brænde paller af i brændeovnen.

- Når der rigtig fyres op i brændeovnen i nummer 31, og vinden er i vest, kan vi godt lukke alle vinduer. Stanken er bestemt ikke behagelig, fortæller Poul Lundsgaard.

Han oplyser, at adskillige andre beboere på Bøgevej over for ham har givet udtryk for, at de også er generet af røgen fra nummer 31.

- Derfor valgte jeg forleden at skride til handling og skrive til kommunen, siger Poul Lundsgaard.

Hans Henning Jensen, Bøgevej 31:

- Jeg forstår ikke, at der klages, og jeg forstår slet ikke, at mine naboer og genboer ikke har henvendt sig til mig eller min kone, hvis de føler sig generet af røgen fra vores brændeovn. Det er korrekt, at vi bruger paller som brændsel, men det er fuldstændig rene paller, der på ingen måde skader miljøet. Men alle ved, at helt rent træ også kan lugtes, når det brændes af i fugtigt vejr. Sådan er det bare.

Med hensyn til de paller, jeg har placeret på fortovet foran vores hus, vil de blive fjernet, så snart det bliver tørvejr i et par dage. Det tør jeg godt love.

Nyborg Kommunes miljømedarbejder, Carl Jensen, bekræfter, at han har modtaget en klage over røg- og lugt-gener m.m. fra nummer 31 på Bøgevej.

- Hvis pallerne er tørre og af rent træ, må de benyttes som brændsel. Hvis de ikke er rene, må de ikke. Med hensyn til pallerne på fortovet. De skal fjernes. De samme skal en bunke med murbrokker, som ligger på fortovet hos naboen til familien i nummer 31, siger Carl Jensen.

Naboer klager over brændeovn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce