Når jazz og rock mødes

Fem kendte danske musikere slår for en stund pjalterne sammen. De kan opleves på Bastionen i Nyborg søndag den 25. februar. Foto: PR

Når jazz og rock mødes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Jazz- og rockmusikere mødes og sød musik opstår - med en parafrase over Jens August Schades digtsamling - på Bastionen søndag 25. februar klokken 15.

De fem musikere er Jacob Binzer på guitar, som har spillet med D.A.D og sammen med Chris Cornell, Anders Koppel på hammond orgel. Han har spillet med bl.a. Savage Rose, Bazaar samt jazzstjerner som Kenny Werner og Miroslav Vitous.

Den tredje er Laust Sonne på trommer. Han har ligeledes spillet med i D.A.D og været ankermand i bands som Dear og Bugpowder, og arbejdet med bl.a. Kira Skov, Eve og Tim Christensen.

Nummer fire er Benjamin Koppel, saxofon. Han har spillet med bl.a. Phil Woods, Paul Bley, Joe Lovano, Brian Blade, Moonjam, Alberte Winding og Pede B.

Sidst men ikke mindst er der Stefan Pasborg på trommer. Pasborg har vundet et utal af jazz priser og spiller bl.a. i Ibrahim Electric.

Repertoiret tager afsæt i de fem musikeres forskellige musikalske baggage og kompositoriske klenodier. Repertoiret tager afsæt i de fem musikeres forskellige musikalske baggage og kompositoriske klenodier. /EXP

Når jazz og rock mødes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce