Musikalsk fokuserer "Cash i Kirken" især på de sidste 10 år af Johnny Cash' liv

Det koster intet at opleve koncert-foredraget "Cash i Kirken" i Flødstrup. Emnet er Johnny Cash. PR-foto

Musikalsk fokuserer "Cash i Kirken" især på de sidste 10 år af Johnny Cash' liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm og bandet leverer "Cash i Kirken" i Flødstrup

Flødstrup: Onsdag 7. november klokken 19 optræder Karsten Holm & Cash-Trioen i Flødstrup Kirke ved Ullerslev.

Sangeren Karsten Holm og orkestret leverer "Cash i Kirken", og det koster ifølge ullerslevkirke.dk intet at overvære koncertforedraget, og man kan benytte kirkebil.

Det er en musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for Johnny Cash som kunstner.

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm og bandet leverer "Cash i Kirken".

Siden 2008 har sanger Karsten Holm og pianist Christian Spillemose turneret med "Elvis i Kirken", og nu er Karsten Holm aktuel med et koncertforedrag om en anden gigant i den amerikanske populærmusik: Johnny Cash.

"Cash i Kirken" handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i sange og fortolkninger, han efterlod.

Karsten Holm fortæller om Cash' tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede. Den evige kamp mellem det gode og det onde.

Det er fortællingen om, hvordan Johnny Cash føler, at Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte.

- Cash ser lyset og dermed Guds lys, da hans egen lommelygte dør ud. Det er fortællingen om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien og til de udstødte og de fattige. Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet, hedder det en pressemeddelelse.

Musikalsk fokuserer "Cash i Kirken" især på de sidste 10 år af Johnny Cash' liv.

Publikum vil opleve sange af Johnny Cash selv; men i lige så høj grad sangene som han fortolkede, af eksempelvis Kris Kristoffersen, Hank Williams, Bruce Springsteen, Gordon Lightfoot og flere. Der vil også være nogle hits i Cash' velkendte "Boom Chicka Boom" stil så som "Ring Of Fire" og "Get Rythm"./EXP

Medvirkende
"Cash i Kirken" består af:Karsten Holm, vokal, guitar

Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor

Martin Blom, diverse guitarer og kor

Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor

Mere på karstenholm.dk

Musikalsk fokuserer "Cash i Kirken" især på de sidste 10 år af Johnny Cash' liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce