Musik-kup i Flødstrup


Musik-kup i Flødstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG:Kriminalpolitiet i Nyborg eftersøger for tiden musikinstrumenter og forstærkerudstyr til en samlet værdi af 138.000 kroner.

Der er tale om tyvekoster fra et indbrud i en villa i Flødstrup søndag den 2. januar.

- Det er ikke så ofte, at vi har villaindbrud, hvor der bliver stjålet for så store værdier, siger kriminalassistent Henrik Bjørk.

- Det særlige her er, at alle de stjålne ting er lejet i samme firma, John Godfredsen i Ringe.

- Og her godt en uge efter indbruddet har vi endnu ikke fundet noget af det stjålne.

Så Henrik Bjørk håber meget, at naboer eller andre, der har været i nærheden af Flødstrup-villaen søndag for en uge siden, kan have bemærket noget i forbindelse med indbruddet, måske set den bil, der er brugt i forbindelse med indbruddet.

Anmeldelsen går på, at indbruddet er sket den 2. januar mellem kl. 12.30 og 18.30 i den rødpudsede villa på Flødstrupvej 5 i Flødstrup.

Indbrudstyvene er kommet ind ved at klatre op på taget over udestuen ved husets ene gavl. Her har man formodentlig med et koben brækket et værelsesvindue op. Og fra loftsetagen er de mange musikinstrumenter og andet musikudstyr båret ned ad en ganske smal lofttrappe og gennem huset ud til en ventende bil.

- Som minimum har de haft en stationcar til rådighed, formodentlig en varebil, for at have plads til det hele, siger Henrik Bjørk.

Fra villaen er der stjålet flere guitarer, en tværfløjte, en bas, mixerpulte, forstærkere og højttalere.

Mener nogen at have bemærket noget usædvanligt omkring Flødstrup-villaen på det angivne tidspunkt, hører Henrik Bjørk gerne nærmere. Man kan ringe til Nyborg Politi på tlf. 65 31 14 48

Musik-kup i Flødstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce