Musicalen sælger billetter


Musicalen sælger billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLDSPILS-PENGE: "South Pacific" ser også ud til at blive et økonomisk hit
NYBORG: Dut-dut-dut.

Der er rigtig travlt ved telefonerne i billetkontoret ved Voldspillet. Stillehavs-romantikken i musicalen "South Pacific" sælger virkelig billetter.

Billetsalget er oppe på 17.000 her før forestillingen går ind sin sidste uge. Og formand for Nyborg Voldspil, Benny Collenburg er da også en yderst tilfreds mand i disse dage.

- Fortsætter billetsalget i samme tempo kommer vi op på 20.000 tilskuere eller over. Og så er det, at det også økonomisk bliver rigtig sjovt for Voldspillet, siger Benny Collenburg.

Allerede forsalget i begyndelsen af juli indikerede, at "South Pacific" ville blive en publikums-succes. Der blev solgt 10.000 billetter i løbet af kort tid.

- Med fare for at lyde pra-lende så tror jeg, at en væsentlig del af forklaringen på det gode billetsalg er, at publikum ved, at vi kan levere varen. Vi har de seneste år været begunstiget af et dygtigt hold, der er godt sammenspillet. Og det kan ses på scenen, siger Benny Collenburg.

- Det hører vi også fra publikum. Vi har jo mange faste gæster - ikke bare her fra Fyn men fra hele landet - der har fulgt voldspillet i mange år. Og de giver os rigtig god kritik, supplerer voldspils-formanden.

Bedre lyd på spillet

Benny Collenburg peger også på, at Voldspillet de seneste år har investeret meget i at give publikum en bedre oplevelse.

- Vi har optimeret lyden. Og jeg vil vurdere, at vores lydanlæg er et af de bedste i landet til den type forestillinger, som vi står for, siger han.

Det er ikke kun billet- salget, der tegner til at blive en succes. Voldspillets nye spisetelt med buffet inden forestillingen er også blevet en sællert.

- Men vi kommer nok ikke til at tjene det store på teltet det første år. Men vi er glade for den ekstra service, vi kan tilbyde publikum. Og det er som om, at spisningen før forestillingen er med til at skabe en god stemning i området. Så jeg tror på, at spiseteltet bliver en af vore nye traditioner, siger Benny Collenburg.

Musicalen sælger billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce