Musical-aften på Nyborg Strand

Søndag 22. juli kan publikum opleve en musical- og operetteaften på Hotel Nyborg Strand med Lisbeth Kjærulff og Joachim Knop. Aftenen er en del af slotskoncerterne, som skiftevis finder sted på hotellet og i kirken. Privatfoto

Musical-aften på Nyborg Strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lisbeth Kjærulff og Joachim Knop er solister ved Nyborg Slotskoncerters musical- og operetteaften. Det sker søndag 22. juli på Hotel Nyborg Strand.

Nyborg: Nyborg Slotskoncerter er for første gang rykket ud af de vante rammer i riddersalen på slottet. Søndag 22. juli kan publikum opleve en musical- og operetteaften på Hotel Nyborg Strand med Lisbeth Kjærulff og Joachim Knop.

Lisbeth Kjærulff har siden diplomeksamen i 2002 sunget sopran-partier i de store klassiske messer og oratorier. Desuden har hun medvirket i adskillige opera-, operette-, musical- og revyforestillinger rundt om i Danmark og modtaget en række fornemme priser og legater.

Joachim Knop er uddannet ved operaakademiet i 2000 og har siden sunget flere af operafagets store roller. Men også som musical- og operettesanger har han stor erfaring, og så har han jo medvirket som skuespiller i en lang række danske film.

Også i år er aftenens akkompagnatør pianisten Jacob Beck. Han er mest kendt som en vidende og livfuld fortæller, og fra scenen vil han præsentere aftenens program. Det byder på en broget blanding af nyt og gammelt fra musicals og operetter, blandt andre evergreens fra My Fair Lady, Annie Get Your Gun, Les Miserables og Phantom of the Opera.

Koncerten på Hotel Nyborg Strand begynder klokken 19.30 koster 120 kr. Billetter kan købes på nyborgslotskoncerter.dk på Bureauet Nyborg, Torvet 2B, tlf. 63 33 80 90 indtil lørdag klokken 14 og ved indgangen fra klokken 18.30.

Musical-aften på Nyborg Strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce